top of page

Festival izvanškolskih aktivnosti i proslava 5. rođendana u Pula City Mallu

Updated: Sep 28, 2023


Pula City Mall grandiozno je obilježio početak školske godine, kao i svoj 5. rođendan. Naime, gotovo su dva tjedna bila ispunjena mnoštvom aktivnosti za sve dobne uzraste i za svačije ukuse.

Uoči početka školske godine, od 23. do 28. kolovoza održan je Festival izvanškolskih aktivnosti i svi posjetitelji Pula City Malla, školarci i mladi, besplatno su mogli pristupiti radionici i pokaznom satu, a oni koji su se zaista zainteresirali mogli su se odmah i upisati te tako ostvariti i neke dodatne pogodnosti.

Na Festivalu predstavilo se više od 10 klubova, udruga, glazbenih i plesnih skupina sa sportskim i edukativnim programima namijenjenima djeci i mladima. Pa se tako moglo upoznat s baletom, break danceom ili suvremenim plesom, ali isto tako i sa kickboxingom, dramskom radionicom ili radionicom koturaljkanja, dok su oni koji vole more, svoje idealne izvanškolske aktivnosti pronašli u jedriličarskom ili veslačkom klubu. Za svakoga je bilo ponešto poput radionice šivanja i pletenja za one željne umirujućih aktivnosti ili glazbene radionice za umjetničke duše.

Samo nekoliko dana nakon završetka Festivala izvanškolskih aktivnosti krenulo je slavlje povodom 5. rođendana centra koje se održalo od 1. do 4. rujna. Tako je Pula City Mall u velikom stilu obilježio svojih prvih pet uz koncert grupe Febra, ali i Pub kviza s bogatim nagradama koji je privukao brojne kviskoljupce.

U programu su se također pronašle i dječje radionice i predstave kako i oni najmlađi nebi bili zakinuti za dobru zabavu povodom rođendana centra. Stoga su mogli uživati u predstavi Graškolino ili sudjelovati u radionicama izrade rođendanske torte, a mogli su prisustvovati i radionici žongliranja. Osim toga djeca su mogla prisustvovati predstavi mađioničara Stefana ili družiti se s omiljenim likovima iz crtića.

No kakav bi rođendan bio bez rođendanske torte?! Upravo se zato posjetiteljima koji 1. rujna bili u centru nudio slasni muffin, a da bi cjelokupni dojam bio pravi rođendanski održalo se i darivanje kupaca gdje je svaki izvučeni kupon bio dobitni. Svi koji su zaigrali mogli su sudjelovati i u velikoj finalnoj nagradnoj igri gdje se dijelilo pet bogatih nagrada.


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page