top of page

Veseli duh Božića – Advent Poreč

Updated: Sep 28, 2023Za vrijeme trajanja najljepšeg doba u godini, onog božićnog, mi organiziramo nama jedan od najdražih evenata – Advent Poreč. Pegršt kuglica, ukrasa i tisuće i tisuće lampica ukrase grad, ali to je samo mali dio onoga što ovaj advent čini velikim, a to su ljudi. Oni s kojima surađujemo i oni koji dođu i druže se s obitelji i prijateljima uz program na Adventu u Poreču.


Nakon prošlogodišnje pauze, peto izadnje Adventa Poreč ponovno je zasjalo, u nešto izmijenjenom, skraćenom obliku, ali s nekoliko novosti. Osim, već tradicionalno na Trgu Matije Gupca, advent se ove godine održavao i na nekoliko lokacija staroga grada gdje je svirala živa glazba, a uključeni su bili lokalni ugostitelji. U prekrasnoj božićnoj atmosferi moglo se tako uživati u Eufrazijevoj ulici, na rivi, kod Istarske sabornice i Trgu slobode.


Na Trgu Matije Gupca kao i prethodnih godina održavali su se brojni koncerti, karaoke večeri, pub kviz, dječje predstave i radionice, Žive jaslice ove godine u organizaciji Župe Poreč i dakako neizostavno Slatko i Badnje jutro. Održana je i već tradicionalna humanitarna Adventska utrka, kao i dječji festival Veseli glasi – Voci allegre, a novost su bili brojni novi photopointovi kao i jelke koje su ukrasile porečke vrtićke grupe.

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page