top of page

Veselo i šareno ljeto u Pula City Mallu!

Updated: Sep 28, 2023Da ljeto u gradu može biti jako dinamično i uzbudljivo moglo se vidjeti na Pula Summer City događaju koji se 10. i 11 srpnja održao u Pula City Mallu. Tom smo vam prilikom pripremili mnoštvo zanimljivih radionica, nagrada, popusta i koječega drugoga.

U subotu je odličnu zabavu donio klaun Franketto i njegove vesele štule, dok su u popodnevnim satima naši najmlađi mogli uživati u dječjoj radionici i oslikavanju lica kada su bar na kratko mogla postati čudesna morska bića. Za glazbenu poslasticu zadužen je bio duo bend Lea&Fran.

Nedjelja je započela u istom, veselom duhu s Marekovim balonskim maštarijima koje su razveselile i male i velike posjetitelje, a ni popodne nije razočaralo, jer je klaun Martiniuss sa svojim fantastičnim glazbenim štulociklom priredio pravi spektakl. Poznato je da je sladoled najdraža ljetna hrana, a na našoj dječjoj kreativnoj radionici moglo se naučiti kako ga napraviti od zanimljivih materijala. Dakako bez oslikavanja lica prava zabava ne bi bila moguća.

Svakako vrhunac našeg druženja bile su radionice grafita! Crtač Krešimir Golubić upotpunio je naše slavlje svojom kreativnom radionicom „Grafiti su umjetnost, a ne vandalizam“ koja je bila namijenjena za djecu od 10 do 15 godina prilikom koje se moglo naučiti sve o grafitima, ali i uličnoj umjetnosti. Kroz subotu i nedjelju moglo se popratiti uživo oslikavanje zidne površine na parkingu centra i gledati majstora u svom prirodnom okruženju.

Bila je to nezaboravna ljetna zabava za male i velike!


42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page