top of page

ATP Umag - Upravljanje društvenim mrežama 32. izdanja turnira Plava Laguna Croatia Open Umag

Updated: Sep 28, 2023Ovoga srpnja održano je 32. izdanje turnira Plava Laguna Croatia Open Umag, kada se ponovno gledao vrhunski tenis, a Umag je iznova pretvoren u sportsku, zabavnu i gourmet prijestolnicu. Jedno je od najboljih izdanja do sada, gdje su finale odigrali Carlos Alcaraz, najveća teniska priča današnjice kad se govori o mladim igračima pred kojima bi trebala biti vrhunska karijera, i Jannik Sinner koji ide s njim u istu rečenicu što je i dokazao osvojivši ovogodišnji naslov.

Tu su još bili i vrhunski igrači poput Danca Holgera Runea, Gruzijca Basilašvilija, lanjskog finalista Indian Wellsa, sve boljeg Argentinca Sebastiana Baeza, pobjednika Umaga 2016. godine Talijana Fabija Fogninija. Uspješnost ovogodišnjeg turnira potvrđuju brojni gosti koji su posjetili Umag i turnir, željni dobrog tenisa, ali i vrhunske zabave.Umag Music Nights opravdao je očekivanja kao festivala izvrsne rep, pop, dance i elektronske glazbe. Izvođači su svi bili s visokih mjesta DJ MAG TOP 100 DJ's liste, dok su party scenu 32. izdanje turnira Plava Laguna Croatia Open Umag otvorili Sick Individuals, a uz njih su nastupili i Seriously Twisted, W&W, DJ Antoine te pionir elektroničke glazbe s čak 95 milijuna pregleda na YouTube kanalu - Fedde Le Grand koji je ujedno svojim nastupom zatvorio turnir.

U nešto više od deset dana Umag se pretvorio u atraktivnu sportsku i zabavnu kulisu koja se istaknula na karti Hrvatske, Europe, ali i svijeta.

Bilo nam je zadovoljstvo biti dio ove spektakularne priče, gdje smo vam, upravljajući društvenim mrežama, donosili novosti i obavijesti, ali i zanimljive informacije iz svijeta tenisa.

52 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page