top of page

ROPLAST – proslava 20 godina poslovanja


Petak, 22. rujna, bio je od velikog značenja za tvrtku Roplast i obitelj Runko, njezinog osnivača. Naime tada su, uz obitelj, prijatelje i brojne suradnike proslavili 20 godina tvrtke.

No počeci sežu još dalje u prošlost, kada je prije 29 godina, otac sadašnjeg vlasnika, pokrenuo obrt za proizvodnju ALU stolarije, a 2003. godine širi se i na PVC te posluje pod nazivom – Roplast, obrt za proizvodnju PVC i ALU stolarije te staklarskih proizvoda. Tvrtka je postala je jedna od vodećih proizvođača u regiji što je dovelo do potrebe za povećanjem prostora poslovanja te izgradnjom novog poslovnog objekta.

Ovu značajnu prekretnicu kao i 20 godina poslovanja, htjelo se obilježiti proslavom kako bi se zahvalilo svima koji su doprinijeli njezinu razvitku, a nama je pripala čast organizirati je. U suradnji s nevjerojatnim timom profesionalaca vjerujemo da smo obitelji Runko priredili dan koji će im još dugo ostati u lijepom sjećanju.

Željeli bismo se zahvaliti Alteri čiji je vanserijski šator ugostio uzvanike, LF Vjenčanja za stvaranje čarolije svojim veličanstvenim dekoracijama i cvijetnim aranžmanima, Starim stazama koji su nam golicali nepca vrhunskom hranom, DJ Shurkiju koji nas je raplesao i nezaboravnoj Maji Šuput koja je atmosferu dovela do usijanja, a hvala i tvrtki Vedras čija su tehnika i razglas stavili točku na i ovog divnog eventa.

Tvrtki Roplast i obitelji Runko želimo puno sreće, zdravlja i uspješnog poslovanja.



126 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page