top of page

Od danas dostupni Mine Tour storytelling mape i video


Nedavno smo pisali o nadahnjujućem projektu Mine Touru na kojem smo radili na nekoliko elemenata, među kojima je i dizajn storytelling mape koja je od sada dostupna u Turističkoj zajednici grada Labina.

Storytelling tura i mapa su u međusobnoj koheziji pa je stoga mapa osmišljena da prati storytelling turu gdje je za svaku točku napisan krati opis, na jednostavan i zanimljiv način, prepričavajući neku anegdotu ili povijesni događaj. A kako bi doživljaj bio još autentičniji snimljen je i video koji prati rudara Mina, glavnog lika storytellinga. On nas provodi kroz sve točke mape usput prepričavajući svoju povijest koja je ujedno i povijest svih rudara Labinštine.


Dizajn mape u skladu je s temom velike 100-te obljetnice Labinske republike pa prevladava crna dok joj plavo-tirkizna dala dašak razigranosti. Jednostavan plan grada Labina omogućava lakše snalaženje u prostoru, a važnije građevine su skicirane kako bi se naglasile. Na stražnjoj strani storytelling mape nalazi se popis svih ugostitelja koji su se uključili u projekt i koji imaju ponudu vezanu uz rudarstvo. Mapa je od sada dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku, a može se preuzeti u uredu i info punktu Turističke zajednice grada Labina.

Nositelj projekta Mine Tour je Grad Labin, a na izradi videa koji prati storytelling mapu okupili su se divni i stručni suradnici od Manuele Hrvatin - Heredo, Matije Ljube koji je bio glumac i redatelj do Studia 11 koji je snimao i montirao video.


50 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page