top of page

Otvorenje proširenog Pula City Malla


U četvrtak, 19. prosinca 2019., točno u 9 sati veselim nastupom Pulskih mažoretkinja svoja je vrata otvorio prošireni dio Pula City Malla. Brojne nestrpljive posjetitelje dočekali su brendovi kao što su: Bipa, Baby Center, CCC, Intersport, Jysk, NKD, Orsay, Leggiero Loft, S'Oliver, Pepco, Tedi, McDonalds i KIK.

Prigodan program u pravom božićnom duhu trajao je sve do nedjelje 22. prosinca do kada su posjetitelji, osim što su istraživali što se novo nudi u centru, mogli uživati u bogatom programu. Za najmlađe su bile organizirane kreativne radionice kada su izrađivali ukrase za bor ili pisali pismo Djedu Mrazu. Također u sklopu programa otvorenja održane su i predstave u izvedbi Udruge Birikine Neuredan Božić i Tko je naškrobio Zemlji kolača?!, a budući da je bilo adventsko doba Pula City Mall posjetili su i Djed i Baka Mraz te razveselili djecu. Božićnom duhu pridonio je i a capella koncert mješovite vokalne skupine Nešpula, kao i čaroban nastup hodača na štulama u svijetlećim kostimima anđela.

Posjetitelji su mogli okušati i svoju sreću na Adventskom kolu sreće tijekom kojeg su ih zabavjali voditelji Ružica Koraca u četvrtak i petak, dok je za subotu i nedjelju bio zadužen Dražen Turina Šajeta.

21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page