top of page

Proslava 2. rođendana Max City centra


Prošlog je vikenda, trgovački centar Max City slavio svoj drugi rođendan. Povodom slavlja u centru su pripremili prigodan program prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji uz brojne popuste i pogodnosti za posjetitelje.

Rođendansko slavlje započelo je u petak live javljanjem Radio Istre iz Max City centra uz dodjelu promo nagrada, a nastavilo sve do nedjelje navečer. U subotu, na šetnici ispred centra, grafiteri su pustili mašti na volju te oslikali zid ispred ulaza. Ovom prilikom u njihovoj su se ulozi mogli okušati i posjetitelji, uz mentorstvo iskusnih grafitera, te tako ostaviti svoju poruku, a održana je i dječja radionica. U subotu i nedjelju centrom su šetale razne dječje maskote koje su dijelile slatkiše i balone, no vrhunac rođendanskog slavljda odvilo se u nedjelju u 17 sati kada je počelo izvlačenje dobitnika velike nagradne igre. Izvlačenje nagrada bilo je javno, unutar Max City centra, a voditelj izvlačenja bio je Mario Lipovšek Battifiaca.

Izvlačenje se moglo pratiti uživo na programu TV Nove i kroz live streaming na Max City FB profilu. U rođendanskom darivanju, osim glavne nagrade, automobila Opel Corsa, moglo se osvojiti i električni romobil, televizor, laptop, tablet računalo, bicikl. Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je dovoljno sakupiti 5 računa sa 5 različitih prodajnih mjesta u Max City, spremiti ih u omotnicu te zajedno sa svojim podacima ubaciti u kutiju u Max-u.


13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page