top of page

Agro Terra Istra - prvi međunarodni sajam poljoprivrede i pčelarstva

Updated: Sep 28, 2023



U Pazinu se od 22. do 24. travnja održavao prvi poljoprivredni sajam Istre, pod nazivom "Agro Terra Istra“ u organizaciji tvrtke Mars Eventi d.o.o. Održan u prostoru Školsko-gradske sportske dvorane i na okolnim površinama, sajam je predstavio stotinjak izlagača iz Istre, ali i iz cijele Hrvatske te Italije, Slovenije i Njemačke.

Tijekom trodnevnog sajma poljoprivrede i pčelarstva prezentirani su proizvodi s OPG-ova, oni vezani uz agro industriju te poljoprivrednu mehanizaciju svjetski poznatih proizvođača na površini od oko 5.000 metara kvadratnih. Nudilo se poljoprivrednog alata, strojeva, traktora, automobila, cvijeća, sadnica, voća i povrća, suhomesnatih proizvoda, proizvoda od mlijeka, meda i proizvoda za pčelare, čajeva, piva, rakija i vina.

Sajam je donio Pazinu tri dana doista bogatog programa kada su posjetitelji uživali u predstavi za djecu, koncertu u Spomen domu, otvorenim trgovinama i ugostiteljskim objektima prema radnom vremenu prilagođenom sajmu te parkingu koji je bio osiguran za sve posjetitelje.




32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page