top of page

Pula City Mall proslavio 6. rođendan

Updated: Sep 28, 2023



Pula City Mall je i ove godine obilježio svoj rođendan. Prilikom proslave 6. rođendana centra, koje se održalo od četvrtka do nedjelje, odnosno od 1. do 4. rujna, posjetitelji su se mogli pridružiti brojnim aktivnostima kojima su obilovali rođendanski dani.


Tako je prvi dan bio namijenjen retro igrama koje su se igrale ne ulicama 80-tih i 90-tih godina, od preskakanja lastika do Crne kraljice, dok su ostali dani bili ispunjeni kreativnim, ali prije svega zabavnim dječjim radionicama. U četvrtak navečer dijelili su se i ukusni muffini svim posjetiteljima kako bi se prigodno obilježio rođendan Pula City Malla. U programu je bilo i oslikavanje lica, kao nevjerojatni plesni nastup plesnog kluba Infinity iz Pule, a prisutne je oduševio i koncert mladih pulskih nada iz Čarobne frule koji se održao u subotu navečer. Osim dječjih radionica, najmlađi posjetitelji su u nedjelju ujutro mogli pogledati uzbudljivu dječju predstavu Zlatokosa i tri medvjeda, ali i naučiti žonglirati na radionici žongliranja.


No kakav bi rođendan bio rođendanskog darivanja?! Upravo zato organiziralo se Kolo sreće za sve posjetitelje centra, a oni s najviše sreće su i nagrađeni.




29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page